Misericordia vs La Roche College (Mar 07, 2011)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Misericordia vs La Roche College
Mar 07, 2011 at Ft. Pierce, FL (Indian River College)

Misericordia 15 (4-2)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Ryan Cacchioli ss 
   Josh Hippensteel ph 
Dylan Mazzo 3b 
Andrew Tressa 2b 
   Mike Impellittiere 2b 
Kenny Durling cf 
Nate Newman dh 
   Tim Brubaker p 
Andres Gonzalez c 
   D.J. Kelleher c 
Kyle Engebrecht 1b 
   Will Minderjahn pr 
   Joe Tagliarini 1b 
   Danny Price ph 
Nick Morreale rf 
   Jeff Slanovec rf 
   Frank Santarsiero rf 
Nate Hamlin lf 
Mike Pena p 
   Shane McGraw p 
Totals  38  15  14  13  27  10 
  

La Roche College 5 (3-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Mitchell Meyers cf 
   Nick Beamenderfer ph 
Sean Lubin 3b 
   Brandon Mosely ph 
Anthony Girdano lf 
George Nahay 1b  12 
Brian Herb 2b 
Colin Fiekles dh 
   Adam Brydon dh 
Chester Kirkwood c 
Dustin Lalle rf 
   Mike Magliocco ph 
Ed Skoneiczny ss 
   Casey Zimmerman ph 
Ray Snyder p 
   Tim Devine p 
   Austin Long p 
Totals  31  27  14 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Misericordia........ 302 001 414 - 15 14  1
La Roche College.... 004 001 000 -  5  9  2
-------------------------------------------
E - M Pena; Herb 2. DP - MIBB 3; LARM 1. LOB - MIBB 6; LARM 6. 2B - J Hippenstee; D Mazzo; K Durling; Zimmerman. HR - K Durling; N Newman. HBP - D Mazzo; Brydon; Lalle 2. SH - D Mazzo. SF - K Durling; Kirkwood. SB - R Cacchioli; N Newman 2; W Minderjahn; J Tagliarini; N Morreale; Meyers; Nahay; Lalle. CS - N Morreale.

Misericordia   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Mike Pena W,1-0  5.0  18  22 
Shane McGraw   0.2 
Nate Newman   2.1 
Tim Brubaker   1.0 
  
La Roche College   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Ray Snyder L,0-1  6.1  10  10  26  33  10 
Tim Devine   1.2 
Austin Long   1.0 

Win - M Pena (1-0). Loss - Snyder (0-1). Save - None. WP - S McGraw. HBP - by Snyder (D Mazzo); by M Pena (Lalle); by S McGraw (Lalle); by N Newman (Brydon).

Umpires -
Start: 9:30 Time: 3:02 Attendance: 100
Weather: Warm, Sunny

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Misericordia vs La Roche College
Mar 07, 2011 at Ft. Pierce, FL (Indian River College)

Misericordia starters: 4/ss R Cacchioli; 18/3b D Mazzo; 6/2b A Tressa; 5/cf K Durling; 11/dh N Newman; 14/c A Gonzalez; 17/1b K Engebrecht; 7/rf N Morreale; 3/lf N Hamlin; 19/p M Pena;

La Roche College starters: 6/cf Meyers; 37/3b Lubin; 4/lf Girdano; 45/1b Nahay; 1/2b Herb; 16/dh Fiekles; 21/c Kirkwood; 13/rf Lalle; 10/ss Skoneiczny; 32/p Snyder;

Misericordia 1st - R Cacchioli grounded out to ss. D Mazzo hit by pitch. A Tressa grounded out to 2b; D Mazzo advanced to second. K Durling homered, 2 RBI; D Mazzo scored. N Newman singled. N Newman stole second. A Gonzalez singled, RBI; N Newman scored. K Engebrecht reached on a fielder's choice; A Gonzalez out at second ss to 2b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

La Roche College 1st - Meyers grounded out to ss. Lubin flied out to cf. Girdano popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Misericordia 2nd - N Morreale popped up to 2b. N Hamlin lined out to ss. R Cacchioli struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

La Roche College 2nd - Nahay flied out to rf. Herb singled. Fiekles hit into double play ss to 2b to 1b; Herb out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Misericordia 3rd - D Mazzo doubled. A Tressa grounded out to 2b; D Mazzo advanced to third. K Durling flied out to lf, SF, RBI; D Mazzo scored. N Newman homered, RBI. A Gonzalez singled. K Engebrecht popped up to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

La Roche College 3rd - Kirkwood walked. Lalle hit by pitch; Kirkwood advanced to second. Skoneiczny struck out. Meyers singled, RBI; Lalle advanced to second; Kirkwood scored. Lalle advanced to third on an error by p. Meyers stole second. Lubin singled, 2 RBI; Meyers scored; Lalle scored. Girdano walked; Lubin advanced to second. Nahay popped up to ss. Herb singled, RBI; Girdano advanced to second, out at third cf to 3b; Lubin scored. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Misericordia 4th - N Morreale reached on an error by 2b. N Hamlin out on batter's interference. N Morreale stole second. R Cacchioli walked. D Mazzo hit into double play 3b to 1b; N Morreale out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

La Roche College 4th - Fiekles struck out. Kirkwood grounded out to ss. Lalle grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Misericordia 5th - A Tressa grounded out to 2b. K Durling grounded out to ss. N Newman grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

La Roche College 5th - Skoneiczny grounded out to 1b unassisted. Meyers popped up to 1b. Lubin singled. Girdano walked; Lubin advanced to second. Nahay reached on a fielder's choice; Girdano out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Misericordia 6th - A Gonzalez grounded out to 2b. K Engebrecht singled. W Minderjahn pinch ran for K Engebrecht. N Morreale walked; W Minderjahn advanced to second. N Hamlin flied out to cf; W Minderjahn advanced to third. W Minderjahn stole home. N Morreale out at first p to 1b, caught stealing. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

La Roche College 6th - J Tagliarini to 1b for W Minderjahn. S McGraw to p for M Pena. Herb singled, bunt. Herb advanced to second on a wild pitch. Fiekles grounded out to ss; Herb advanced to third. Kirkwood flied out to cf, SF, RBI; Herb scored. Lalle hit by pitch. N Newman to p. / for S McGraw. Lalle stole second. Skoneiczny struck out. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Misericordia 7th - R Cacchioli walked. D Mazzo grounded out to c, SAC; R Cacchioli advanced to second. A Tressa singled, advanced to second on the throw; R Cacchioli advanced to third. K Durling doubled, 2 RBI; A Tressa scored; R Cacchioli scored. N Newman walked. A Gonzalez singled, RBI; N Newman advanced to second; K Durling scored. Devine to p for Snyder. J Tagliarini reached on an error by 2b; A Gonzalez out at second ss to 2b; N Newman advanced to third. J Tagliarini stole second; N Newman stole home, unearned. N Morreale grounded out to 3b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

La Roche College 7th - J Slanovec to rf for N Morreale. Meyers singled. Lubin hit into double play ss to 1b; Meyers out on the play. Girdano flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Misericordia 8th - N Hamlin grounded out to 3b. R Cacchioli singled. D Mazzo flied out to lf. R Cacchioli stole second. A Tressa singled, advanced to second on the throw, RBI; R Cacchioli scored. K Durling struck out. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

La Roche College 8th - M Impellitti to 2b for A Tressa. Nahay singled. Herb popped up to 2b. Brydon to dh for Fiekles. Nahay stole second. Brydon hit by pitch. Kirkwood hit into double play ss to 1b; Brydon out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Misericordia 9th - Long to p for Devine. N Newman walked. A Gonzalez walked; N Newman advanced to second. D Price pinch hit for J Tagliarini. D Price flied out to lf. J Slanovec lined out to 2b. N Hamlin walked; A Gonzalez advanced to second; N Newman advanced to third. J Hippenstee pinch hit for R Cacchioli. J Hippenstee doubled, 3 RBI; N Hamlin scored; A Gonzalez scored; N Newman scored. D Mazzo singled, RBI; J Hippenstee scored. M Impellitti flied out to cf. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

La Roche College 9th - J Hippenstee to ss. T Brubaker to p for N Newman. DJ Kelleher to c for A Gonzalez. D Price to 1b. F Santarsier to rf for J Slanovec. Magliocco pinch hit for Lalle. Magliocco struck out. Zimmerman pinch hit for Skoneiczny. Zimmerman doubled. Beamenderfer pinch hit for Meyers. Beamenderfer struck out. Mosely pinch hit for Lubin. Mosely struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.